CENTRES EDUCATIUS


El nostre objectiu és promoure l’exposició del planetari mòbil al vostre centre, per fer arribar als nens i mestres el coneixement del firmament i del món que ens envolta d’una manera entenedora i molt espectacular gràcies al sistema digital del planetari, amb imatges reals i virtuals, tot ambientat amb música celestial.

La durada de les projeccions al planetari son de 35-45 minuts, depenent del programa educatiu que s’esculli. En aquestes presentacions es pretén que els nens participin a l’activitat astronòmica, fent que els coneixements que puguin adquirir siguin més enriquidors.

Hem de disposar d’una sala o gimnàs per poder instal·lar la cúpula inflable, ha de ser a l’interior, la cúpula te unes dimensions de 5m de diàmetre per 3,3 metres d’alçada. És totalment ignífuga. En 30 minuts el planetari mòbil està apunt per poder començar.

AVANTAGES DEL PLANETARI MÒBIL:

Les activitats es realitzen al propi centre educatiu amb l’avantatge d’evitar desplaçaments, i una tranquil·litat tant pels pares com pels educadors.

S’aprofita el temps, ja que una vegada finalitzades les activitats, el grup continua amb el seu horari diari de classes.

Comentarios

Entradas populares